VITA CRADLE

 

Pri izbiri zibelke igrajo zelo pomembno vlogo materiali, ki so pri izdelavi uporabljeni. Ker je novorojenček ob rojstvu še neodporen in ranljiv, je dobro, da so materiali čim bolj naravni.

Les je naraven material, varnejši in na otip bolj prijeten od drugih materialov, zato je kot nalašč ustvarjen za otroku prijazne izdelke. Zibelka Vita je izdelana iz visoko kakovostnega lesa, katerega površina je fino brušena in ima individualno teksturo. Ta je poudarjena z naravnim premazom čebeljega voska, ki lesu nudi ravno pravšnjo zaščito za notranjo uporabo in tako ustvari popolno kombinacijo narave za prijetno počutje malčka. Prednosti lesa sta tudi prijetna aroma in vzdrževanje lastne toplote. 

Prav vsak kos zibelke Vita je ročno izdelan – tako leseni del kot tudi vzmetnica in zaščitna obloga. Slednji sta narejeni iz mehkega, otroku prijaznega blaga, ki ga brez težav operemo v pralnem stroju.


 

Bi želeli izvedeti več? KONTAKTIRAJTE NAS!


KONTAKT

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.