NOTRANJE OPREMLJANJE POSLOVNIH IN ZASEBNIH PROSTOROV

Naša ekipa se ukvarja tudi z notranjim opremljanjem poslovnih in zasebnih prostorov. Z našim strokovnim znanjem in izkušnjami vam lahko pomagamo pri ustvarjanju prijetnega, funkcionalnega in estetsko dovršenega prostora. Naš pristop temelji na tesnem sodelovanju s stranko, saj želimo razumeti vaše želje, potrebe in okus ter jih združiti s svojimi strokovnimi nasveti. 

Nudimo celovite rešitve, ki zajemajo načrtovanje prostora, izbor pohištva, dekorativnih elementov in razsvetljave, ter izvedbo projekta v skladu s predhodno dogovorjenim proračunom in časovnim načrtom. Skupaj bomo ustvarili prostor, ki bo odseval vašo osebnost in pustil trajen vtis na vaše obiskovalce.


Notranje opremljanje poslovnih in zasebnih prostorov poteka v več korakih:

  • Najprej se opravi ogled prostora, da se ugotovi, kakšne so njegove značilnosti, možnosti in omejitve. Nato se pripravi idejna zasnova, ki vključuje izbiro barv, materialov, pohištva in drugih elementov notranje opreme.
  • Ko je idejna zasnova potrjena, se začne s projektiranjem in izdelavo načrtov. V tem koraku se pripravi tudi izbor in naročilo notranje opreme ter priprava potrebnih dokumentov za izvedbo projekta.
  • Sledi izvedba notranjega opremljanja, ki vključuje montažo pohištva, polaganje talnih oblog, namestitev svetil in ostalih elementov notranje opreme. Na koncu se prostor očisti in pripravi za uporabo.
  • V celotnem procesu notranjega opremljanja poslovnih in zasebnih prostorov je pomembno sodelovanje med naročnikom, arhitektom in izvajalcem, saj le tako lahko dosežemo optimalno funkcionalnost, estetiko in udobje prostora.

+38670/826-940